Welkom op de website van het Jeugdstudieweekend (JSW) van de Zeeuwse Muziek Bond (ZMB). Dit muziekweekend wordt elk jaar tijdens het tweede weekend van december georganiseerd door de ZMB en is bedoeld voor muzikanten (in de leeftijd van 14 tot ca. 23 jaar) die lid zijn van een Zeeuwse muziekvereniging (HaFaBra) die aangesloten is bij de ZMB.

 

Editie 2020 van het JSW zou plaats vinden van 11 tot en met 13 december 2020 in Domburg. Echter, vanwege het coronavirus en het tijdens dit weekend niet kunnen voldoen aan de richtlijnen en protocollen gaat de editie 2020 defintief niet door. Uiteraard hopen we in december 2021 weer een editie te organiseren. Daarnaast worden er nog ideeën uitgewerkt voor misschien nog een activiteit tussendoor voor de doelgroep die deelneemt aan het JSW. Houd deze website dus in de gaten!

Op deze website is diverse informatie te vinden over dit muziekweekend. Mocht je nog meer informatie willen hebben over dit weekend, stuur dan een e-mail naar secretariszmb@zeelandnet.nl.

Veel kijkplezier toegewenst op deze website en hopelijk zien we jou (samen met je muziekinstrument) bij een volgende editie en maak je deel uit van een heel bijzonder orkest.